Indhold

 

AMAGER FYSIOTERAPI
HVEM ER VI ?
FYSIOTERAPEUTER
BEHANDLING
McKENZIE
PRISER
MASSAGE
KOSTVEJLEDNING
KONTAKT

TRÆNINGSCENTRE

OM FYSISK FORM

HOLDTRÆNING

KONTAKT

VESTERBRO FYSIOTERAPI

MASSAGE

NYHEDER

HOLD BOOKING
FORSIDE » AMAGER FYSIOTERAPI     
AMAGER FYSIOTERAPI

AMAGER FYSIOTERAPI er en moderne og professionel klinik med kompetente og veluddannede fysioterapeuter.

Vi er et dynamisk team, som er uddanet til at undersøge og behandler alle bevægeapparats problematikker. Vi er specialiserede i undersøgelse og behandling af ryg- og nakkeproblemer samt inden for behandling og genoptræning af idrætsskader.

Første konsultation
Når du møder til første konsultation, skal du henvende dig til sekretæren i receptionen. Dit sygesikringkort skal køres gennem kortlæseren hver gang du skal til behandling. Registrering af sygesikringskortet fungerer som din elektroniske underskrift på, at du er i et behandlingsforløb.
Din henvisning afleveres til din fysioterapeut. Fremover tager du plads i venteværelset, indtil fysioterapeuten kalder dig ind.

Tilskud
For at få tilskud til behandlingen fra den Offentlige Sygesikring, er det en forudsætning med en henvisning fra en læge. Sygesikringen yder ca. 40% til fysioterapeutisk behandling. Det er muligt, at få behandling uden henvisning.

Du kan modtage behandling på den samme henvisning i op til et år. Henvisningen skal tages i brug senest 2 måneder efter udstedelse fra lægen. Skulle andre gener, der kræver fysioterapeutisk behandling, opstå i et behandlingsforløb, har du brug for en ny henvisning.


   Bestil tid til
   Amager fysioterapi:

  
  
    


Fysisk Form: Vesterbro - Vesterbrogade 95A | 1620 København V | T: 33312220 | sekr@v-f.dk.
Amager
- Lyneborggade 9 | 2300 København S | T: 32541799 | kontakt@am-f.dk