Kristine Nielsen

Uddannelse
  • Bachelor i Fysioterapi (Pba)
  • Bachelor i Idræt (BSc) 
  • Certificeret GLA:D-ryg instruktør (Godt Liv med Artrose i Danmark) 
  • Certificeret GLA:D knæ- og hofte instruktør (Godt Liv med Artrose i Danmark) 
  • Igangværende efteruddannelse i McKenzie nakke- og rygkurser (Mekanisk Diagnostik og Terapi)
  • Igangværende efteruddannelse indenfor Idrætsfysioterapi 

 Kompetencer
Kristine har kompetencer indenfor akutte- og længerevarende nakke- og lændesmerter / lændehold, herunder også diskusprolaps og hjernerystelse, samt whiplash. Hun arbejder også med spændingshovedpine, som kan være relateret til kontorarbejde eller anden daglig belastning, der giver gener i nakke- og skulderregionen. I denne forbindelse varetager hun også vores nakkehold, hvor patienter efter opstart på holdet angiver markant bedring i deres daglige gener, herunder smerte relateret til tennisalbue / lateral epikondylitis, lindring af nervesmerter samt hovedpine. 

Da Kristine både har en bachelor i Idræt og Fysioterapi, har hun speciale i genoptræning af idrætsskader herunder især knæ, skulder og ankel. 

Ligeledes varetager hun genoptræning af ældre efter faldulykker, knoglebrud, blodprop / apopleksi eller hvis man blot ønsker en bedre balance. Træningen tager udgangspunkt i patientens udfordringer i hverdagen og stræber mod et bedre funktionsniveau og høj livskvalitet. Kristine er også med i klinikkens GLA:D team, som varetager træning og vejledning til patienter med slidgigt / artrose.

Særlige interesser

Kristine er en af de fysioterapeuter på klinikken, som har specialiseret sig inden for reumatoid artritis / leddegigt. Hun arbejder både med unge nydiagnosticerede, som har brug for guidning til træning og dagligdagens belastninger, samt ældre, som har brug for, at vedligeholde deres daglige funktionsniveau og opretholde god livskvalitet.

Derudover har Kristine igennem mange år arbejdet med træning af børn med fokus på udvikling af deres motoriske færdigheder og koordination.

Hold
Nakke og ryghold, GLA:D ryg, GLA:D knæ og hofte, Funktionel træning.

Kristine Nielsen