THEA ESAGER ØRSKOV

Uddannelse:

  • Uddannet fysioterapeut (PBa)
  • Certificeret Mckenzie terapeut (MDT: Mekanisk Diagnostik og Terapi).
  • Certificeret GLA:D-instruktør (Godt Liv Med Artrose i Danmark)
  • Fysiopilates instruktør
  • Igangværende videre udd. Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapi
  • Kurser indenfor rectus diastase, graviditet og efterfødselsforløb
  • Efteruddannet indenfor div. kurser omkring discusprolaps, hjernerystelse, idrætsskader og parkinsons syndrom

Kompetencer:
Thea gennemførte I 2017 uddannelsen indenfor Mekanisk diagnostik og terapi/MDT, og har siden da deltaget på diverse kurser omkring kroniske smerter, udredning af nakke- og rygproblematikker og diagnosticering af muskuloskeletale problematikker.

Thea har stor kompetence inden for problematikker som lænde- og nakkesmerter, diskusprolaps, hjernerystelse, hovedpine, spondylolistese, samt artrose (slidgigt). Hun er desuden specialiseret i genoptræning og behandling af idrætsskader, funktionel træning, samt gener ifm. graviditet og bækkenbund.

Dertil undersøger Thea problematikker i bækkenbunden ifm. smerter i underlivet, knibefunktion, inkontinens, samt undersøgelse af rectus diastase/delte mavemuskler.

Thea varetager en stor del af klinikkens træning inden for neurologiske lidelser, blandet andet parkinsons syndrom. Har desuden stor erfaring inden for vejledning og træning af gener som følge af rheumatoid artrit (leddegigt) og sclerose.

Særlig interesse:
Thea har en særlig interesse inden for graviditet, kejsersnit, og efterfødselsforløb, samt underlivssmerter og bækkenbundens funktioner, og gener herfra.

 

Hold
EFFEKT, efterfødsel, leddegigthold, balancehold, parkinsonhold, neuro-cykelhold, GLA:D og fysiopilates.

THEA ESAGER ØRSKOV