Jette Wos

Uddannelse

  • Uddannet fysioterapeut
  • Diploma i McKenzie metoden (MDT: Mekanisk Diagnostik og Terapi) – højest opnåelige kompetenceniveau.
  • Efteruddannet bredt fagligt og  især inden for ryg-/nakkeområdet herunder diskusprolaps, iskias,lumbago samt inden for håndtering af kroniske smerter, osteoporose, bækkensmerter, smerter under/efter graviditet og fødsel, samt behandling af børn.

Kompetencer
Jette gennemførte i 2004 den internationale diploma-uddannelse inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi/MDT (McKenzie) med gennemført teoretisk modul på Otago University New Zealand i 2003 suppleret med et mentorforløb på Rygcenteret i Austin, Texas USA i 2004. Jette er dermed en af de ca. 30 fysioterapeuter i Danmark, der har taget McKenzie uddannelsen til diploma-niveau

Diagnostik af lænderygproblemer:  Jette har deltaget i et forskningsprojekt på Københavns Kommunes Rygcenter i 2000-2001 vedrørende udredning af rygproblemer.

Jette har speciale og stor erfaring  indenfor behandling af ryg og nakkeproblemer herunder diskusprolaps,iskias, lumbago, spondylolistese, anterolistese, nakkesmerter med eller uden udstråling til arm, smerter i brystryggen, hovedpine, piskesmæld og andre lidelser i og i relation til rygsøjlens led og muskler.

Jette anvender desuden som udgangspunkt McKenzie metoden ved ledsmerter i de perifere led f.eks ankel og håndled samt til behandling af sene og muskel skader/overbelastning i f.eks skulder og hofter.

Jette har stor interesse og kompetence indenfor håndtering af kroniske smerter.

Jette deltager løbende på temadage, workshops og videreuddannelseskurser bredt inden for fysioterapifaget.

JETTE WOS