Spørgsmål
og svar

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål:

I Fysisk Form koster det 329 kr. om måneden at træne. Du kan benytte alle tre centre, træne i hele åbningstiden og træne individuelt eller deltage på et af vores mange forskellige hold.

Vores åbningstider er:

mandag til torsdag: 06:30 – 22:00
fredag: 06:30 – 20:00
lørdag: 08:00 – 18:00
søndag: 08:00 – 19:00

Du kan enten melde dig ind i et af vores tre centre eller online her på vores hjemmeside.

I Fysisk Form skal man være 20 år for at træne.

Hos Fysisk Form tilbyder vi et stille og roligt træningsmiljø uden tunge vægte og med på fokus på kvalitet. Atmosfæren er afslappet og musikken afdæmpet. Her er plads til alle over 20 år, der ønsker at træne individuelt eller på hold.

I Fysisk Form kan du sætte dit medlemskab i bero i op til 6 måneder mod et engangsgebyr på 75 kr. Berosættelse skal ske skriftligt, gerne på mail.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem i Fysisk Form, skal vi have din opsigelse skriftligt. Du kan enten sende os en mail eller udfylde en formular i centeret.

Som medlem i Fysisk Form har du mulighed for at få udarbejdet et gratis personligt træningsprogram af en af vores dygtige fysioterapeutstuderende. Her vil du blive introduceret for de relevante øvelser og maskiner ud fra dit udgangspunkt og din målsætning med træningen.

Som medlem i Fysisk Form kan du træne i vores tre centre på Vesterbro, Amagerbro og Østerbro.

Som medlem af Fysisk Form er holdtræning inkluderet i dit abonnement.

Vi tilbyder mange forskellige holdtilbud og mere end 90 hold pr. uge i hvert center.

Hos Fysisk Form tilbyder vi personlig træning med vores instruktører, som alle er fysioterapeutstuderende. Alle instruktørerne har stor viden inden for træningsfysiologi, er vant til at have med mennesker at gøre og har personlig erfaring med træning.

Som medlem i Fysisk Form kan du, i din første gratis prøve måned, kvit og frit opsige dit abonnement uden varsel. Herefter kan du opsige dit abonnement med en måneds varsel plus løbende måned. Opsigelse skal ske skriftligt, gerne på mail.

Som nyt medlem i Fysisk Form tilmelder vi dig automatisk til Betalingsservice efter din første gratis måned.

Når du har meldt dig ind online i Fysisk Form, skal du henvende dig i receptionen første gang du skal ned og træne. Her får du udleveret dit personlige medlemskort og får taget et profilbillede. Herefter er du klar til at komme i gang med din træning.

Ja, du kan godt booke dig på hold, selvom du endnu ikke har været nede i centeret og fået udleveret dit medlemskort. Ved online oprettelse vil du få tilsendt et link, hvor du kan logge dig ind på holdbooking.