CHRISTIAN KOCK-NIELSEN

Uddannelse:
• Uddannet fysioterapeut (PBa)
• Certificeret McKenzie Terapeut (MDT: Mekanisk Diagnostik og Terapi)
• Examineret Idrætsfysioterapeut (A)
• Certificeret GLA:D-instruktør (Godt Liv med Artose i Danmark)
• Desuden efteruddannet med div. kurser omkring bl.a. konservativ behandling diskusprolaps, kronisk smerter og smerteforståelse, kinesiotaping og idrætsskader. 

Kompetencer:
Christian er uddannet fysioterapeut i 2011 og har siden da arbejdet hos Fysisk Form. 

Han gennemførte efteruddannelsen inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi/MDT (McKenziemetoden) i 2012 og uddannelsen inden for idrætsfysioterapi i 2014.

Igennem efteruddannelse og sit daglige praktiske arbejde, har Christian stor rutine og kompetence med diagnosticering og behandling af muskuloskeletale problematikker, og har særligt stor erfaring med lænde- og nakkesmerter herunder diskusprolaps og iskiassmerter, samt overbelastninger og skader af bl.a. knæ, skulder, hofte og fod/ankel.

Christian har desuden en bred undervisererfaring inden for konditions- og styrketræning, og er vant til både at undervise individuelt og på hold. Han er derfor vant til at hjælpe folk tilbage til både hverdagen og til sport.

 Desuden arbejder Christian meget med patienter med hofte og knæ artrose (slidgigt), og varetager bl.a. også GLA:D-hold, der er målrettet personer med artrose. 

Særlig interesse:

Christian har stor interesse inden for idrætsfysioterapien og især inden for behandling og genoptræning af knæskader (fx korsbåndskader, meniskskader, springerknæ og løberknæ), skulderskader (fx labrumskader, impingement, luksationer og instabilitet), samt ankel- og hofteskader – både for udøvere der skal tilbage til elitesport, men også for motionister.

Tidligere har Christian i flere år også arbejdet indenfor elitevolleyball, og er derfor også vant til at arbejde med personer der skal og vil dyrke idræt på højeste niveau.
 
Hold:
Christian varetager knæhold og GLA:D-hold (træning for slidgigt/artrose)

CHRISTIAN KOCK-NIELSEN